Privacy Statement

Bij Huidtherapie Gelderland Zuid nemen wij uw privacy serieus. Hieronder leest u ons Privacy Statement.

PRIVACY STATEMENT

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Praktijk voor Huidtherapie Gelderland Zuid (hierna te noemen Huidtherapie Gelderland Zuid) kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Huidtherapie Gelderland Zuid, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Huidtherapie Gelderland Zuid verstrekt.

Huidtherapie Gelderland Zuid kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw adresgegevens

– Uw telefoonnummer

– Uw e-mailadres

– Uw IP-adres

– Uw medische gegevens, waaronder beeldmateriaal

– Uw BSN nummer

WAAROM  HUIDTHERAPIE GELDERLAND ZUID GEGEVENS NODIG HEEFT

Huidtherapie Gelderland Zuid verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Huidtherapie Gelderland Zuid uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

HOE LANG HUIDTHERAPIE GELDERLAND ZUID GEGEVENS BEWAART

Huidtherapie Gelderland Zuid bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

DELEN MET ANDEREN

Huidtherapie Gelderland Zuid verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Huidtherapie Gelderland Zuid worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website: www.phgz.nl. Huidtherapie Gelderland Zuid gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS                                                                            

Huidtherapie Gelderland Zuid maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Huidtherapie Gelderland Zuid bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Huidtherapie Gelderland Zuid te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Huidtherapie Gelderland Zuid heeft hier geen invloed op.

Huidtherapie Gelderland Zuid heeft Google geen toestemming gegeven om via Huidtherapie Gelderland Zuid verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN                                

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@phgz.nl.

Huidtherapie Gelderland Zuid zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN      

Huidtherapie Gelderland Zuid neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Huidtherapie Gelderland Zuid maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Huidtherapie Gelderland Zuid verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Huidtherapie Gelderland Zuid op via info@phgz.nl.

Huidtherapie Gelderland Zuid is als volgt te bereiken:

Postadres: Oude Dijk 23, 4051 CP Ochten
Inschrijvingsnummer handelsregister KVK: 63166526

Telefoon: 0344-667749
E-mailadres: info@phgz.nl

Heeft u vragen?

Een intake is altijd vrijblijvend. Maak snel een afspraak.
Afspraak maken